Stagiaire in de sportlight

“Hallo mijn naam is Indy Spits. Het afgelopen seizoen heb ik vanuit mijn opleiding aan de Sportacademie van MBO Utrecht stage gelopen bij VSTS. Ik heb gekozen om hier stage te lopen omdat ik vanuit school bij een vereniging stage moest lopen en ik wilde wat uit mijn comfortzone. Hiervoor heb ik namelijk veel stages binnen mijn eigen sport (judo) kunnen doen. In het begin vond ik dit daarom ook erg spannend, maar als snel voelde ik mij op mijn plek, en ging ik zeker elke week weer met plezier naar stage.

Ik heb super veel geleerd. Ik kwam als onbekende van de volleybalsport binnen en dat is heel wat als je trainingen moet gaan maken. Maar daar ben ik gelukkig goed mee geholpen.  Ik kon alles vragen en werd altijd goed geholpen. Ook heb ik “mijn eigen” team gehad om te coachen. Bijna elke zaterdagochtend ging ik mee naar de wedstrijden en de 2e helft zijn we kampioen geworden. Daar ben ik mega trots op!

Aan het einde van het seizoen ben ik ook mee geweest op kamp en heb ik meegedaan aan de Sportontmoeting. Dit was beide echt een mega leuk en ik ben super blij dat ik dat heb mee mogen maken. Ik heb een top tijd bij VSTS gehad en mij echt op mijn plek gevoeld. Ze betrekken iedereen bij zich als VSTS’er en dat geeft je een fijn gevoel tijdens de stage of een andere activiteit.

Helaas moet ik VSTS gaan verlaten. Volgend schooljaar moet ik twee stages lopen en lukt het me daardoor niet om naast mijn opleiding en werk nog bij VSTS te blijven, maar… ik heb met Lia afgesproken dat ze me altijd kan bellen om bij te springen als het nodig is.”

Dankjewel Indy, voor je goede hulp, inzet, sportiviteit en gezelligheid!

Meer nieuws