Mini’s (CMV)

Voor de jonge jeugd heeft de Nevobo een geweldige dynamische volleybalvorm ontwikkeld, namelijk Cool Moves Volley (CMV). Volleybal is best een moeilijke sport, daarom is speciaal voor kinderen een makkeliejke manier bedacht om volleybal stapsgewijs aan te leren. Deze stappen worden 1 voor 1 aangeleerd met als uiteindelijk doel het beheersen van het volleybalspel. Wanneer de jeugd Cool Moves Volley speelt dan is er ook mogelijkheid om wedstrijden te spelen. 

Verschillende niveau’s
Binnen de CMV zijn er zes verschillende niveau’s, elk met een eigen moeilijkheidsgraad. De regels van de verschillende niveau’s vind je in het document hieronder.

CMV-spelregels-2019-2021Download

Bij VSTS hebben we momenteel de niveau’s twee tot en met vijf in onze minigroep. Voor de jongere kinderen hebben we de volleybalspeeltuin. Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met de Technische Zaken. 

Speelt je zoon of dochter in een van de teams? Dan is het verstandig om je vraag eerst aan de trainer of coach te stellen. Zij kunnen je vraag vaak het snelst beantwoorden.