Geslaagde activiteiten AC

Openingsfeest:
Op zaterdag 14 oktober vierden VSTS samen met Vriendenschaar het oktoberfest. Dit keer niet vertrouwd in de kantine, maar in het A-café van Vriendenschaar. Vanaf 20:00 stroomden de korfballers en volleyballers binnen om gezamelijk het zaalseizoen te openen. Het thema werd goed aangehouden want bijna iedereen had zijn of haar lederhosen of dirndl uit de kast getoverd. De sfeer zat er uiteraard goed in, onder andere door de top DJ PartyPeet. De samenwerking met Vriendenschaar was top en we kijken uit naar eventuele andere samenwerkingen in de toekomst!

Film ochtend:
Na het succes van het openingsfeest op 14 oktober was het de week daarna natuurlijk tijd voor een leuke activiteit voor de jongere leden van VSTS.
Zaterdag 21 oktober hebben de speeltuin, mini’s en c jeugd genoten van een leuke film ochtend! Alle kinderen waren gekleed in hun comfortabelste pyjama, huis-pak of onesie en hadden hun kussens en dekentjes mee.
Samen met de knuffels, die natuurlijk ook uitgenodigd waren, werd er gekeken naar de spectaculaire Super Mario Bros Movie!
Daarbij kon natuurlijk een heerlijk bakje popcorn en een zakje chips met wat limonade niet ontbreken!
De gezellige ochtend was een groot succes!

Meer nieuws