Recreanten gezocht

Wij zijn op zoek naar aanvulling voor onze recreanten teams. Wij vragen jullie om je ouders, kennissen van je ouders, tantes of ooms te vragen of ze lekker willen volleyballen. Misschien ken je iemand die vroeger al heeft gespeeld en die het spel graag weer wil oppakken. Misschien speelt diegene die wij zoeken graag op de camping volleybal of op een bedrijventoernooi. Iedereen is welkom! We hebben 5 recreantenteams van verschillend niveau.

Weet je iemand die gezellig 1 avond per week wil trainen en aan zijn/haar conditie wil werken of die gewoon voor de leuk wil meedoen? Dan kan dat. Ook voor de wat gevorderde speler die eventueel ook in de recreantencompetitie wil spelen is er plek. Op maandag, woensdag en donderdag wordt er getraind. De trainingen duren 1,5 uur en beginnen afhankelijk van de weekdag tussen 20.00 en 21.00 uur.
Nodig ze gewoon een keer uit om te kijken of een keer mee te doen.

Meedoen aan de competitie (1 avond per maand) is niet verplicht maar wel leuk. Interesse gewekt? Wil er iemand komen kijken? Laat ze een mail naar tz@vsts.nl sturen.

Meer nieuws