Aanmelden/opzeggen

Aanmelden en opzeggen

Of je nu jong of oud bent, beginner of al ervaren, ambitieus of recreatief, binnen VSTS is er altijd een team dat bij je past. Woon je in de buurt van Bodegraven en heb je interesse om te komen volleyballen? Kom dan gerust eens kijken of meetrainen.

Neem per mail contact op met de technische commissie via tz@vsts.nl. Dan kijken zij waar er plek voor je is!

Belangrijk! Per seizoen 2023/2024 werken wij met nieuwsbrieven. Schrijf je hier in om de nieuwsbrief te ontvangen.

Aanmelden als nieuw lid

Vul hieronder je persoonlijke gegevens in. Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Voornaam*
Voorletters*
Achternaam*
Geslacht*
Geboortedatum*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoon*
E-mailadres*
Gegevens voor je aanmelding
Ik meld me aan als*
De TZ heeft me ingedeeld in dit team
Datum waarop je voor het eerst hebt meegetraind*
Heb je een geldige spelerskaart?*
Nevobo lidmaatschapsnummer
Ik ben bevoegd scheidsrechter en mijn licentienummer is
Ik ben bevoegd trainer en mijn licentienummer is
Vrijwilligerswerk: ik ben me ervan bewust dat VSTS een actieve bijdrage van mij verwacht als verenigingslid*
Ik wil graag vrijwilligerswerk doen, namelijk/liefst:
VSTS plaatst beeldmateriaal op de website, bijvoorbeeld teamfoto's, foto's bij wedstrijdverslagen en foto's van toernooien.
Machtiging contributie
Ondergetekende verleent hierbij tot wederopzegging machtiging aan de penningmeester van Volleybalvereniging VSTS, te Bodegraven, om contributiegeld + competitiegeld van zijn/haar (post)bankrekening af te schrijven.*
Ik wil dat de contributie... *
Je kunt deze machtiging altijd weer intrekken bij de penningmeester. Indien je niet akkoord bent met de afschrijving, kun je deze binnen 30 dagen weer laten terugstorten door je bank.
E-mail voor het ontvangen van de automatische incasso*
Rekeningnummer (IBAN)*
Naam en voorletters rekeninghouder*
Digitale pasfoto
Maximum file size: 2 MB
Om wedstrijden te mogen spelen, dienen alle leden van een team lid te zijn bij de vereniging en daarmee automatisch van de Nevobo. De Nevobo reikt spelerspassen uit die je bij elke wedstrijd aan de scheidsrechter moet tonen. Voor deze spelerspassen zijn digitale pasfoto’s nodig. We hebben daarom van nieuwe leden en van iedereen wiens spelerspas verloopt, een digitale pasfoto nodig.eder lid dient zelf een foto aan te leveren bij de ledenadministrateur ten behoeve van plaatsing in Sportlink. Het volgende is van belang voor de foto: 1. Het dient een actuele, goed lijkende pasfoto te zijn 2. Van voren genomen (oriëntatie portrait) 3. Ogen goed zichtbaar 4. Kleurenfoto 5. Verhouding 3×4 Het bestand moet van het formaat JPG,GIF of PNG zijn. Formaten zoals PDF, BMP en TIFF zijn niet toegestaan. Om de kwaliteit van de foto’s te behouden, adviseren wij u om te kiezen voor foto’s die kleiner zijn dan 2 megapixel (1600×1200). De foto’s worden in Sportlink Club altijd geschaald naar het formaat 800×600. Je kunt de pasfoto ook per mail aanleveren naar ledenadministratie@vsts.nl