Lid worden

Of je nu jong of oud bent, een beginnende of ervaren speler, ambitieus of recreatief, binnen VSTS is er altijd een team dat bij je past.

Woon je in de buurt van Bodegraven en heb je interesse om te komen volleyballen? Kom dan gerust eens kijken of meetrainen.

Neem per mail contact op met de technische commissie, dan kijken ze waar er plek voor je is!

Aanmelden
Nadat je door de TZ bent ingedeeld, kun je je aanmelden. Hiervoor vul je het aanmeldformulier  in en stuur je
een digitale pasfoto naar ledenadministratie@vsts.nl. Het aanmeldformulier kun je inleveren bij je trainer of mailen met je pasfoto naar de ledenadministratie.

Digitale pasfoto
Om wedstrijden te mogen spelen, dienen alle leden van een team lid te zijn bij de vereniging en daarmee automatisch van de Nevobo. De Nevobo reikt spelerspassen uit die je bij elke wedstrijd aan de scheidsrechter moet tonen. Voor deze spelerspassen zijn digitale pasfoto’s nodig. We hebben daarom van nieuwe leden en van iedereen, wiens spelerspas verloopt, een digitale pasfoto nodig.

Ieder lid dient zelf een foto aan te leveren bij de ledenadministrateur zodat deze geplaatst kan worden in Sportlink. Het volgende is van belang voor de foto:

  1. Het dient een actuele, goed lijkende pasfoto te zijn
  2. Van voren genomen (oriëntatie portret)
  3. Ogen goed zichtbaar
  4. Kleurenfoto
  5. Verhouding 3×4

Het bestand moet van het formaat JPG,GIF of PNG zijn. Formaten zoals PDF, BMP en TIFF zijn niet toegestaan. Om de kwaliteit van de foto’s te behouden, adviseren we je om te kiezen voor foto’s die kleiner zijn dan 2 megapixel (1600×1200). De foto’s worden in Sportlink Club altijd geschaald naar het formaat 800×600.

Opzeggen
Het lidmaatschap wordt aangegaan voor de duur van 1 jaar (= 1 speelseizoen). Dit betekent dat tussentijdse opzeggingen alleen in uitzonderlijke gevallen worden gehonoreerd.
Als je je lidmaatschap wilt opzeggen, moet je dit doen voor 1 juli. Na deze datum wordt het lidmaatschap stilzwijgend met 1 jaar verlengd (en is er contributie verschuldigd). Je kunt opzeggen door een mail te sturen naar ledenadministratie@vsts.nl.

Geblesseerd
Als je voor meer dan 2 maanden bent uitgeschakeld door bijvoorbeeld een blessure, zwangerschap of ziekte, dan kun je een korting krijgen op de contributie. Overleg dit tijdig met de penningmeester.