Concept teamindeling 2023/2023 bekend

Beste (ouders en verzorgers van) leden van VSTS, 

Hieronder meer informatie over het komende seizoen (2023-2024). 

START SEIZOEN: 
Het nieuwe seizoen zal starten in de week van 21 augustus 2023. 

TEAMINDELING EN TRAININGSROOSTER: 
Hier vind je de concept teamindeling + trainingsrooster.

Na overleg met trainers (van vorig seizoen en komend seizoen), verwerken van enquêtes en overleg met diverse betrokkenen is het gelukt. In de bijlage vinden jullie de CONCEPT teamindeling en trainingsrooster voor volgend seizoen. Bij de teamindeling is rekening gehouden met niveau, leeftijd, talent, inzet en waar mogelijk met aangegeven wensen. Bij het maken van het rooster houden we rekening met meetrainen waar mogelijk, maar ook met de trainers en hun trainingstijden. Het is een concept, dus het kan (vlak voor de start) nog wijzigen, maar dat verwachten we niet. 

TRAINER(S) GEZOCHT: 
Voor een aantal teams zijn we nog dringend op zoek naar trainers/coaches. We gunnen iedereen een eigen trainer/coach zodat je het beste uit je zelf kan halen. Allereerst voor dames 5, heren 1 en heren 2. Daarnaast zijn we nog op zoek naar assistent-trainers voor een aantal jeugdteams (MB1, MB2, MC1, MC2). Als laatste zijn we op zoek naar een trainer voor de dames masters en diverse recreanten.  

Lijkt dit je leuk en wil je graag een bijdrage leveren aan de vereniging (of ken je iemand), neem dan graag contact met ons op via tz@vsts.nl. 

INFORMEREN: 
Deze mail is gestuurd naar de mailgroepen van het vorige seizoen. Het kan zijn dat je deze mail ontvangt terwijl je geen lid meer bent. Excuses hiervoor; aan het begin van het seizoen worden de mailgroepen aangepast. Ook willen we iedereen vragen elkaar (via bijvoorbeeld appgroepen) te informeren dat deze mail is verzonden, soms komt het in de spam terecht. Er volgt binnen enkele dagen ook een link op www.vsts.nl 

VERDELING TZ: 
Deze volgt zo snel mogelijk.  

We zijn nog op zoek naar versterking ivm aantal leden van TZ die per komend seizoen gaan stoppen. Lijkt dat je iets? Meld je via tz@vsts.nl! 

VRAGEN: 
Deze kunnen per mail worden gesteld: tz@vsts.nl (ivm vakanties is bellen niet altijd handig, de mail wordt door alle leden van de tz gelezen en zo nodig opgepakt). Ook kun je in de mail aanvragen om even gebeld te worden. 

We wensen jullie een fijne zomer en hopen jullie allemaal in goede gezondheid te zien in augustus! 

Met sportieve groeten, 

VSTS Technische Zaken (TZ) 

Terry, Lianne, Marit, Robbert-Jan, Lydia, Vera, Mark en Naftha

 

Meer nieuws