meisjes b net niet naar de halve finale

Om 9:45 speelde VSTS MB de eerste wedstrijd van de dag tegen Next Volley Dordrecht MB. We begonnen met een sterke service van Elinde en stonden al snel 3-0 voor in de eerste set! Tijdens de set bleven we erg scherp en dankzij de mooie passjes van Lotte konden de spelverdelers goed verdelen. Helaas trok Next Volley deze set aan het langste eind. We verliezen de set met 15-25.

We startten de tweede set ook weer sterk en weten lang op een voorsprong te blijven door de nette passjes van Emma. Hierdoor kan er weer goed verdeelt worden en weet Fleur veel punten te scoren aan het net. Helaas wordt halvewege de tweede set Next Volley wakker en winnen zij door een sterke service reeks ook deze set. We verliezen de set met 18-25.

Om 12:00 begon de tweede wedstrijd tegen Set Up MB. Deze set heeft Set Up gewonnen, ondanks de mooie upjes van Elinde en Anne-Jet en de sterke aanval van Emma. We verliezen de set met 25-9.

De tweede set ging het al een stuk beter. Set Up had een goede servicedruk maar dat maakte geen indruk. De verdeling ging goed en iedereen was goed op haar eigen taken aan het letten. Helaas heeft Set Up deze set uiteindelijk alsnog gewonnen met 25-14.

Om 14:00 was het tijd voor de laatste wedstrijd. Onze laatste tegenstander was Peelpush MB, een erg sterk team. De eerste set begon met een hele sterke service-reeks van Peelpush waardoor we ons even moesten herpakken. Na een tactische time-out wisten we nog wat punten te pakken door de sterke verdeding van Senna. Peelpush bleek uiteindelijk toch te sterk en won de set met 25-10.

In de tweede set starten we sterk met een mooie service van Elinde. Peelpush had moeite met de korte ballen en we wisten de gaten in het veld goed te vinden. Het blok was fel aanwezig deze set en zo wist Anne-Jet de aanval van Peelpush te stoppen met een killblock! We hebben ook in de laatste set hard gevochten, maar helaas verloren. Het werd weer 25-10 voor Peelpush.

De speelsters en coaches van VSTS MB kijken terug op een hele gezellige en leerzame toernooidag!