Uitlooptraining 2024

Beste (ouders/verzorgers van) leden van VSTS,

Het seizoen is bijna ten einde…maar nog niet helemaal! De komende week wordt er nog in oude samenstelling getraind maar hierna starten de uitlooptrainingen. In dit bericht vind je daar meer informatie over. Deel deze info ook met je teamgenoten, zodat iedereen op de hoogte is!

Rooster:
Zie hiervoor de link. Dit geldt vanaf 29 april t/m 16 mei 2023. Geen training op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag), want dan is de sporthal gesloten.

Let op: het kan zijn dat je op een andere dag of tijd traint dan eerst. Dit omdat we beperkt inhuren om de kosten zo laag mogelijk te houden. Dit kan niet worden aangepast helaas.

Teamindeling uitloop:
Voor de mini’s, jeugd en senioren is de indeling voor de uitloop trainingen terug te vinden in de bijlage. De masters/recreanten blijft hetzelfde.

•⁠  ⁠De indeling is mede bepaald (bij de jeugd) op leeftijd, vorig seizoen en soms vooruitlopend op volgend seizoen.

•⁠  ⁠De uitloop trainingen worden ook (naast overleg met de trainers en info uit enquête) gebruikt om de teamindeling voor komend seizoen te maken. Dit betekent dus niet dat dit definitief is!

Volgend seizoen:
Omdat wij en je (toekomstige) teamgenoten graag willen weten waar we aan toe zijn, is de ‘regel’ en het zeer dringende verzoek om vóór 1 juni 2024 (maar liever eerder) jezelf af te melden als je gaat stoppen met volleyballen bij VSTS. Graag hierbij een mailtje naar zowel ledenadministratie@vsts.nl én tz@vsts.nl. De teamindeling voor seizoen 2024-2025 hopen wij voor 1 juli 2024 af te hebben. Dit blijft altijd een puzzel en er kunnen oorzaken zijn waardoor we dit soms moeten overschrijden. Maar we stellen jullie zo snel mogelijk op de hoogte!

Trainers gezocht:
We zijn nog altijd hard op zoek naar trainers! Zowel voor de jeugd, senioren, recreanten en masters. Vind je het leuk om dit te gaan op te pakken volgend seizoen, laat het ons weten. Of je nu gevorderd of een beginner bent: je bent altijd welkom. Komend seizoen zullen we op diverse manieren extra aandacht geven aan onze trainers, waarbij we ook een trainerscursus zullen organiseren. Stuur ons een mailtje, appje of stel je vraag ‘live’ aan één van ons.

Met vriendelijk groeten,

Technische Zaken VSTS 

Terry, Vera, Mark, Lianne en Naftha

Schema's en rooster