Klaverjascompetitie

VSTS Klaverjascompetitie “Natte Pit”

Wat veel VSTS’ers misschien niet weten is dat we een klaverjas competitie hebben. Dit seizoen al weer voor het 9e jaar. Het is altijd gezellig op deze avonden en misschien een reden om vooral eens te komen klaverjassen in de kantine van de Sporthoeve. Zoals gebruikelijk spelen we 6 dinsdagavonden voor de competitie en in december een keer extra voor kerst klaverjassen. Voor dit seizoen zijn de volgende datums geprikt:

Dinsdag 8 oktober 2019

Dinsdag 5 november 2019

Dinsdag 10 december 2019 (kerst klaverjassen)

Dinsdag 7 januari 2020

Dinsdag 4 februari 2020

Dinsdag 3 maart 2020

Dinsdag 7 april 2020

Zet ze in je agenda. We sturen alle belangstellenden ook een week voor iedere avond een herinnering via de mail. Wil je ook in dit mailbestand, geef dit dan even door op onderstaand mail-adres.

Iedereen is welkom, leden, partners, vader, moeder, opa, oma, de buurvrouw. 

Per avond worden er 3 potjes gespeeld en per avond zijn er ook een paar aardige prijsjes. Het is een competitie (de beste 4 avonden tellen mee) maar je mag ook minder keren komen en niet voor de competitie meedoen. Helemaal geen verplichtingen, wil je 1 keer komen is dat ook prima, net hoe het jou uitkomt. De nadruk ligt ook hier bij de gezelligheid. 

Entree per avond is € 2,– waarvoor we de prijzen kopen, inschrijven vanaf 19.45 uur en we starten om 20.00 uur.

Probeer het gewoon een keer en als je een week voor de avond gemaild wilt worden, geef dat even aan want dan nemen we je op in het mail bestand (klaverjassen@vsts.nl).

We zien je graag op één van de avonden,

Leo Onderwater

Hans Nottelman