Sponsoring

De commissie ‘Sponsoring’ is binnen VSTS verantwoordelijk voor de relaties met onze sponsoren en voor het benaderen van nieuwe sponsoren. Dankzij onze sponsoren is VSTS in staat om extra kwaliteit op volleybaltechnisch gebied te ontwikkelen en extra activiteiten binnen de club te organiseren.

VSTS kent een helder sponsorbeleid met verschillende sponsorvormen. Te denken valt hierbij aan bijvoorbeeld teamsponsoring of sponsoring van een clubaktiviteit. Op deze pagina kunt u meer lezen over de verschillende sponsorvormen die VSTS u te bieden heeft.

De leden van de commissie ‘Sponsoring’ staan u uiteraard graag te woord als u vragen heeft over ons sponsorbeleid of geïnteresseerd bent in sponsor worden van VSTS.

De commissie bestaat uit de volgende personen en kan in zijn geheel benaderd worden via sponsoring@vsts.nl

De commissie ‘Sponsoring’ draagt zorg voor alle sponsoractiviteiten met betrekking tot de vereniging. Onder andere zijn ze verantwoordelijk voor (en waar nodig in overleg):

– Werven en behouden van (nieuwe) sponsors

– Vrienden van VSTS

– Acties zoals de Grote Clubactie en de jaarlijkse Dropactie

Heb jij een vraag over een van de bovenstaande punten of ideeën voor nieuwe sponsors. Dan kun je contact opnemen met:

Hannah Kwakernaak hannah.kwakernaak@gmail.com
Steffi van den Berg steffi@vsts.nl

Extra informatie

VSTS heeft al jarenlang een helder sponsorbeleid. Het grootste gedeelte van de kosten voor het trainen en spelen betalen de leden via de contributie. In de inkomsten wil VSTS voor maximaal 25-30% afhankelijk zijn van sponsorinkomsten.

Vrienden van VSTS

Volleybalvereniging VSTS bestaat niet alleen uit mensen, die elke week trainen en hun wedstrijden spelen. We worden omringd door een brede groep mensen, die iets met VSTS of volleybal hebben zonder dat ze zelf spelen of trainen.
Bijvoorbeeld:
• vaste bezoekers op de tribune of in de kantine.
• oud-volleyballers, die vroeger bij VSTS hebben gespeeld.
• familieleden of bekenden van volleyballers.
Wij zijn blij als u zich ook aansluit bij deze groep. U kunt uw binding met VSTS vaste vorm geven door lid te worden van de “Vrienden van VSTS”.
Onze vrienden zijn mensen, die de doelstelling van VSTS helpen ondersteunen. Zij hebben er plezier in om te zien en horen, hoe de club bezig is, en laten via hun ‘lidmaatschap’ blijken, dat ze achter ons staan.