Beachvolleybal

Welkom op de beachvolleybal pagina!

Hier vind je alle informatie over het beachvolleybalterrein van VSTS.

Voor wie is de beach?

Voor iedereen die het leuk vindt om te beachvolleyballen met teamgenoten, vrienden, familie en ieder ander die mee wil doen! Ook als je niet aangesloten bent bij VSTS kun je gebruik maken van onze beachvolleybalvelden. Dus zoek jij nog een locatie om bijvoorbeeld sportlessen te geven of heb jij altijd al eens willen beachvolleyballen is dit “the place be”.

Veld huren?

Dat kan! Het is voor iedereen mogelijk gebruik te maken van de velden. Doordeweeks en op zaterdagen is het overdag mogelijk een veld in te huren. Stuur daarom gerust een mail naar beachvolleybalvsts@gmail.com of reserveer een veld via de reserveringstool. De kosten voor veldhuur zijn € 5,- per veld per uur.

Reserveringssysteem volgt nog.

Trainingen:

oor alle leden en niet-leden verzorgen wij dit jaar ook weer trainingen en bieden wij de mogelijkheid vrij te trainen gedurende twee perioden. De eerste periode loopt vanaf 6 juni t/m 8 juli.  In deze periode is het mogelijk 1 keer per week te trainen onder leiding van een trainer.

De tweede periode loopt van 11 juli t/m 29 juli. Tijdens deze periode is het mogelijk om op dezelfde vaste avond te blijven beachen. Dit zal dan zonder trainer zijn, naar eigen invulling.

Voor meer informatie verwijzen we je naar de mail die is rondgestuurd. Interesse? Meld je aan via deze link.

 

Voor onze Mini’s en Volleybalspeeltuin hebben wij dit jaar ook weer trainingen, deze lopen vanaf 6 juni tot aan de start van de zomervakantie op 8 juli.

Voor de Mini’s zijn er twee trainingen op de maandagen. Een van 17:00 tot 18:00 en een van 18:00 tot 19:00. De volleybalspeeltuin traint 3 keer, op zaterdag 11 juni, 25 juni en 9 juli. Interesse of op zoek naar meer informatie? Vraag het na bij één van de trainers of mail naar beachvolleybalvsts@gmail.com

Belangrijkste informatie:

  1. Geen glas op het zand.
  2. Verboden te roken op en rondom de accommodatie.
  3. Neem je eigen afval mee naar huis.
  4. Ruim gebruikte materialen op.
  5. Hark de velden na gebruik.

Gezellig zelfstandig komen beachen? Dat kan! Schrijf je altijd in via het reserveringssysteem op deze pagina. Reserveren is alleen mogelijk vanaf 18 jaar en niet meer dan één tijdslot per dagdeel reserveren. Lees goed de reservering door voor je naar de velden komt.

Bij de beachvelden is er geen toegang tot kleedkamers, douches en toiletten. Er is ook geen stromend drinkwater aanwezig. Kom al omgekleed naar de velden en zorg zelf voor voldoende drinkwater. 

In het opslaghok zijn volleybalnetten, ballen en scoreborden aanwezig. Ook is er voldoende aanwezigheid van desinfectiemiddelen aanwezig.

Reserveren:

Voorbeeld 2 van de kalender in een Iframe Uw browser kan geen Iframes weergeven!
Klik HIER om de kalender te bekijken.