Zanderige Zaterdag

Op zaterdag 24 april werden er door de Activiteitencommissie meerdere activiteiten georganiseerd voor de leden van VSTS t/m 27 jaar. De ochtend startte bij de eerste zonnestralen al met een spelletjesochtend voor de mini’s. Hier werd gestreden in een estafette en waren de tikkers de andere kinderen te slim af tijdens een spannend tik-spel.

De ochtend werd vervolgd door een clinic van Erik en Mathijs voor de C-/B-jeugd. De fijne kneepjes van het beachvolleyballen werd de jeugd bijgebracht, zodat zij kunnen gaan vlammen op het Beachveld van Bodegraven. 

 

In de middag gingen er een toernooi van start van 12:30-15:00h en van 15:30-18:00h. Door de grote belangstelling vanuit de leden van de A-jeugd t/m 27 jaar, konden we deze twee toernooien tot stand brengen. Ondanks dat de zon soms even achter de wolken verdween, was het goed weer om lekker buiten te sporten en iedereen genoot er zichtbaar van om weer bezig te zijn met het volleyballen. Bij het eerste toernooi lagen de nummers één en twee dicht bij elkaar, en was het met maar één punt verschil heel spannend wie er met de overwinning naar huis toe zou gaan. Bij het tweede toernooi was er een duidelijke winnaar aan te wijzen, die zijn concurrenten ver achter zich had gelaten. Beide overwinnende teams kregen een zomerse prijs mee naar huis toe en mochten zich tot winnaar van het toernooi kronen.

 

Wij danken alle deelnemers van deze dag voor hun gezelligheid en fanatieke inzet. Wij hopen iedereen snel weer te kunnen ontvangen bij een volgende activiteit.

 

Met sportieve groet,

De Activiteitencommissie

Noa, Wendy, Sanne, Jill, Dave en Mark     

Meer nieuws