VSTS bedankt bestuur en verwelkomt nieuwe voorzitter

Dinsdag 5 oktober vond de jaarlijkse algemene ledenvergadering plaats bij volleybalvereniging VSTS. Gelukkig hebben we het nieuwe volleybalseizoen op de ‘normale’ manier mogen starten en zijn de eerste competitie- en bekerwedstrijden al gespeeld. Zo ook mocht de algemene ledenvergadering na een jaar online, weer in de kantine plaatsvinden.

Na het aftreden van voorzitter Lia Broekhuizen twee jaar geleden, had de vereniging tot op heden nog geen nieuwe voorzitter. Vanaf dit seizoen mogen wij met blijdschap Gerald van Leiden verwelkomen als nieuwe voorzitter van VSTS. Tijdens de algemene ledenvergadering is Gerald benoemd tot deze functie. Gerald is al jaren actief als trainer en coach binnen de vereniging.

Daarnaast heeft Caroline Ottenbros na 13 jaar haar taak als secretaris van de vereniging neergelegd. Vanuit haar rol als secretaris heeft Caroline een grote bijdrage geleverd aan de vereniging. Waarvan ook de laatste twee jaar de nodige taken als voorzitter. Waarvoor wij haar ontzettend willen bedanken. 

De taak als secretaris wordt opgevolgd door Daisy van der Neut. Daisy is naast spelend lid van dames 2 ook al jaren betrokken (geweest) als taakgroep communicatie, de lustrumcommissie en als trainer van de volleybalspeeltuin. Ook Hannah Kwakernaak mogen wij na dinsdag benoemen tot nieuw bestuurslid van VSTS met de focus op sponsoring. Ook Hannah is spelend lid van dames 2 en is al jaren actief in de sponsorcommissie. 

De vereniging is zeer blij met deze benoemingen. Het huidig bestuur van VSTS bestaat nu uit Gerald van Leiden, Daisy van der Neut, Lieke Klinkenberg, Robbert-Jan de Beer, Steffi van den Berg en Hannah Kwakernaak. Met vele nieuwe plannen en enthousiasme zullen zij de komende jaren verder bouwen aan de vereniging. 

Meer nieuws