Start van nieuwe seizoen!

Beste (ouders van) leden van VSTS, 

Een aantal teams heeft de afgelopen 2 weken al kunnen trainen. Het is even wennen met alle maatregelen rondom Corona, maar uiteindelijk verloopt het goed en zo veilig mogelijk. Komende maandag gaat het dan voor iedereen écht beginnen! We gaan weer trainen!

De eerste wedstrijden staan vanaf 19 september gepland en hiervoor volgt nog meer informatie over van de Nevobo. We hebben zo lang mogelijk gewacht om iedereen te informeren…helaas is het nog niet bekend. We zullen jullie daarvan uiteraard op de hoogte stellen.

Informatie:
De definitieve indeling en het trainingsrooster is bekend. Neem dit goed door, zodat je op de juiste tijd en plaats aanwezig bent. Het kan dus iets anders zijn dan de afgelopen 2 weken. Deel ook de info uit de mail met de app-groepen van de teams. De mailgroepen zijn nog allemaal compleet en soms verdwijnen de mails ook wel eens in de spambox. 

Corona-maatregelen:
Deze zijn tot nader order geldig en sluiten zo veel mogelijk aan bij de maatregelen vanuit RIVM, de S&W (De Sporthoeve) en Optisport (De Kuil). Ter info: in de Kuil is er als het goed is wel weer water beschikbaar voor toilet gebruik en vullen van de flesjes. In de Sporthoeve is er wel iets meer mogelijk qua gebruik van kleedkamers en douches, maar op de huidige manier (zie bijlage) werkt het goed. De kantine bij de Sporthoeve is wel open…uiteraard met de ook maatregelen mbt Corona. 

Scheidsrechters gezocht!
Deze oproep blijft staan. Er volgt binnenkort meer info over diverse soort opleidingen voor scheidsrechters (als er ook meer info vanuit de Nevobo is hierover). Meer info: naftha@vsts.nl

Verdeling taken binnen TZ: 
Robbert-Jan de Beer: D1 & D2
Lianne Broere: D3 & D4
Terry Knop: D5 & JC1
Marit Hogenelst: MC1, MB2 & recreanten
Karin van Lunteren: MA1, MA2, MB1
Naftha Jelluma: H1 & H2

Zoals jullie kunnen zien; Wilco neemt per het nieuwe seizoen afscheid van de TZ. Hartelijk dank voor je fijne bijdrage afgelopen jaren!

We wensen iedereen een goed, sportief én gezond seizoen!

Sportieve groeten, 

Technische Zaken VSTS
tz@vsts.nl

Meer nieuws