Volleybalseizoen voor H1 abrupt ten einde

Het volleybalseizoen is ivm het Covid-19 virus door de volleybalbond abrupt ten einde gebracht. Al vele aanscherpingen omtrent de persoonlijke hygiene het contact met de tegenstander en het uitstellen van wedstrijden bleek niet afdoende gezien de strengere maatregelen die door het kabinet reeds zijn afgegeven. Dit seizoen zal Kraan & Roos Constructie VSTS heren 1 dan ook niet meer in actie komen en is het seizoen ten einde.

Of de inspanningen van het afgelopen seizoen met de eerste plaats in de competitie en de plaatsing voor de halve finale van de beker ook iets oplevert in de vorm van een kampioenschap of promotie valt te betwijfelen. Daar gaat de volleybalbond over in gesprek en neemt daar spoedig een besluit over, voor zover dit belangrijk is gezien alle omstandigheden. Gezondheid staat voorop!

Wij kijken uit naar volgend seizoen om weer als vanouds te starten en leuk volleybal te laten zien, dit kan natuurlijk alleen als Nederland weer is “hersteld” na de Covid-19 Pandemie.

Pas goed op jezelf en de andere om je heen en graag tot seizoen 2020-2021!