Heren 1 voert de druk op bij VV Utrecht

Heren 1 heeft kans gezien directe concurrent om het kampioenschap VV Utrecht H5 niet verder te laten inlopen door te winnen in Stadion Galgenwaard.

Bijna 1,5 uur later dan gepland i.v.m. uitlopende wedstrijden startte de Kraan & Roos Constructie formatie van VSTS tegen VVU wat vooraf gezien een zeer spannende wedstrijd leek te worden. Niets was minder waar, VSTS kwam goed uit de startblokken en gaf een duidelijk signaal af waarom de Bodegravers al het hele seizoen de eerste plaats bezetten. Zonder al te veel problemen werd de setwinst gepakt met 20-25.

Ondanks de goede start stonden de VSTSā€™ers raar te kijken dat er maar relatief weinig tegenstand kwam vanuit de kant van Utrecht. Dit resulteerde in een wat afwachtend spel van de Bodegravers, waar VVU goed gebruik van wist te maken en zo ook de stand weer gelijk kon trekken naar 1-1 (setstand 25-22).

Kraan & Roos Constructie VSTS zetten een tandje bij en kregen de rust weer terug in het veld en zette VV Utrecht te kijk in de 3e en 4e set met klinkende cijfers: 13-25 en 9-25.

Een mooie opsteker voor VSTS maar alsnog staat Utrecht zeer dichtbij en is het nog niet gespeeld. Gezien de vakantieperiode en het voorlopen op het aantal wedstrijden is de volgende wedstrijd pas weer op 7 maart om 16:30 uur in de Sporthoeve in Bodegraven tegen eveneens VV Utrecht maar dan het 7e herenteam. Tussentijds zal er nog wel een kwartfinale wedstrijd worden gespeeld voor de beker maar die datum is nog niet vastgesteld. Graag tot 7 maart!