Heren 1 verdwaald in Schoonhoven

Heren 1 is de weg kwijt geraakt in Schoonhoven tegen DOS H1 en lopen tegen eerste verliespartij op.

Een gedreven en goed volleyballend DOS liet alle remmen los tegen koploper VSTS vanaf het begin van de wedstrijd, waardoor het spannend was om naar te kijken. De gehele wedstrijd lukt het niet het eigen VSTS spel te brengen en de heren uit Schoonhoven roken bloed en waren uit op een stunt. De Kraan & Roos Constructie equipe had geen goed antwoord op het onbevangen spel van DOS.

Een dik verdiende 4-0 overwinning voor DOS (setstanden: 25-23, 27-25, 25-22, 25-22) en het eerste verlies voor VSTS na een heerlijke start van het seizoen. Soms zit het mee en soms tegen. Gelukkig is er genoeg veerkracht bij de Bodegravers om vooruit te kijken.

14 december ontvangen zij VollinGo H2 (nr. 11) om 16:30 uur in de Sporthoeve in Bodegraven. Graag tot dan!