Heren 1 wint van concurrent VV Utrecht

In een wedstrijd vol strijd en twee aan elkaar gewaagde teams weten de mannen van Kraan & Roos Constructie VSTS Heren 1 de volledige winst te pakken tegen directe concurrent VV Utrecht H5. Hiermee pakken zij de eerste plaats in de competitie.

Al tijdens het warm spelen voor de wedstrijd was duidelijk dat het een pittige wedstrijd zou worden voor de Bodegravers, dit bleek ook meteen bij de start van de wedstrijd het geval. Met veel inzet en strijd werd een goed antwoord gevonden op het spel van de domstedelingen. Stukje bij beetje werden de sets naar binnen getrokken, wat een compliment waard is tegen een tegenstander met de nodige ervaring en kwaliteit in het veld.

Het spel van VSTS was niet groots maar wel zeer effectief en een goede teamprestatie met zeer veel strijd en werklust. De wedstrijd is gewonnen met 4-0 (setstanden: 25-21, 27-25, 25-18, 25-22). Hierdoor pakt VSTS de eerste plaats in de competitie met virtueel 1 punt voorsprong op VollinGo en 4 punten op VV Utrecht.

De volgende wedstrijd is zaterdag 9 november om 17.00 uur in de Galgenwaard tegen wederom VV Utrecht, maar deze keer het 7e herenteam (nr. 10).