Heren 1 doet goede zaken tegen VollinGo

Zaterdag stond een belangrijke wedstrijd op het programma voor de Heren van VSTS en wel tegen concurrent VollinGo H4 (nummer 2). Een wedstrijd om de koppositie in de eerste klasse.

Met veel overtuiging werd er gestart door de door Kraan & Roos Constructie gesponsorde formatie van VSTS, er moest meteen een duidelijk signaal afgegeven worden dat de punten meegenomen gingen worden naar Bodegraven en dat lukte prima! Vrij eenvoudig werd de eerste set met winst afgesloten met een stand van 16-25.

In de 2e set was duidelijk te zien dat VollinGo zich niet zomaar gewonnen wenste te geven en de motor begon te lopen aan de kant van de Gouwenaren. Tot het eind bleef het spannend tot de scheidsrechter een tamelijk beslissend aandeel nam in de set waardoor het negatief uitpakte voor de Bodegravers met een stand van 25-23.

De VSTS’ers lieten zich niet uit het veld slaan en namen op gepaste wijze afstand van de mannen van VollinGo en gaven de mannen het nakijken in de derde en vierde set, met setstsanden van 18-25 en 16-25.

Maandag 25 november staat de 2e ronde van de beker op het programma in Utrecht tegen Tovo. Zaterdag 30 november om 16.30 uur in de Sporthoeve in Bodegraven komen de mannen van VollinGo H4 langs voor revanche. Zal het VSTS lukken deze wedstrijd ook naar eigen hand te zetten en uit te lopen op de concurrentie en de 1ste plaats te verstevigen? Het belooft een leuke wedstrijd te worden. Graag tot dan!