Heren 1 bekert verder

Heren 1 weet TOVO H1 te verslaan in de 2e ronde van het Bekertoernooi.

TOVO H1 uit Utrecht (de Meern) was de tegenstander van VSTS afgelopen maandag avond in de beker, voor de Bodegraafse mannen een relatief onbekend team. TOVO komt ook uit in de 1ste klasse in een andere poule en bezetten net zoals VSTS de eerste plaats, vooraf werdt aan een spannende wedstrijd gedacht.

De tegenstand voor de door Kraan & Roos Constructie gesponsorde mannen van VSTS was wel degelijk van een ander niveau dan vooraf aan werdt gedacht. Mede door slordigheden vanuit de kant van de Bodegravers kwamen de mannen van TOVO soms wat dichtbij. In set 3 maakte VSTS een slippertje waardoor TOVO de setwinst pakte.

Ondanks dat wist VSTS te winnen met 1-3 (setstanden: 16-25, 18-25, 25-21, 20-25) en gaat een ronde verder in het Bekertoernooi.

Zaterdag 30 november om 16:30 uur in De Sporthoeve in Bodegraven is de nummer 2 van de competitie VollinGo wederom de tegenstander. VollinGo is uit op revanche na het verlies van afgelopen zaterdag. Een volle tribune is dan ook meer dan welkom! Graag tot dan!