Heren 1 wint 2 keer binnen 24 uur!

Bodegraven / Delft – Kraan & Roos Constructie VSTS Heren 1 weet twee maal te winnen binnen 24hr in de beker en competitie.

Vrijdagavond stond een bekerwedstrijd ingepland tegen Kratos ‘08 H1 uit Delft, een middenmoter ook uitkomend in de eerste klasse. Een echt sprankelende wedstrijd was het allerminst. Een klein veldje in een sporthal net buiten Delft, vrijdagavond 21:30 uur aanvang. Allemaal factoren voor een “zakelijke” maar allerminst overtuigende overwinning van VSTS met 0-3. (17-25, 23-25, 18-25). Door deze overwinning plaatsen de Bodegravers zich voor de tweede ronde in de Beker, wat de geschiedenis boeken in kan! De afgelopen jaren lukte dit niet.

Binnen 17 uur stonden de mannen weer op het veld in de Sporthoeve in Bodegraven voor een competitiewedstrijd tegen USV Protos H4.De wedstrijd een paar weken terug in Utrecht was moeizaam en ging nipt gewonnen met 2-3, maar in deze wedstrijd bleef er niets heel van de Utrechtse studenten. Met klinkende setstanden veegde de Kraan & Roos Constructie equipe van VSTS de vloer aan met Protos. 4-0 winst met setstanden van 25-17, 25-16, 25-15, 25-20. “Jeugdlid van de Maand” Qing (B-jeugd) stond VSTS bij vanaf de bank met goede support! Bedankt Qing!

Een belangrijke week
De volgende wedstrijd is tegen de directe concurrent voor de koppositie VV Utrecht H5.
Alle support vanaf de tribune in meer dan welkom! Alles om sterker de koppositie in handen te kunnen nemen.

📅 Zaterdag 2 november 2019

📍Sporthoeve, Bodegraven

🕟16:30 uur

🆚 VSTS H1 – VV Utrecht H5