Heren 1 oppermachtig tegen ZVH

Heren 1 was in de wedstrijd tegen ZVH H3 uit Zevenhuizen twee maatjes te groot.
In een oppermachtige wedstrijd heeft De Kraan & Roos Constructie equipe van VSTS eenvoudig afgerekend met de heren uit Zevenhuizen.

Al snel was duidelijk dat er een groot verschil zat tussen het niveau van de 2 teams. Alles aan de kant van de Bodegravers lukte en resulteerde in een punt. Zowel de krachtige service series van onder andere Mathijs van de Lecq als de perfect uitgevoerde aanvallen aan de kant van VSTS zorgde voor een mooie wedstrijd. Al snel was de wedstrijd aan zijn einde met klinkende setstanden van 25-8, 25-10, 25-12.Alleen in de laatste set verslapte VSTS een beetje en kwamen de mannen van ZVH wat dichterbij tot 25-20.

Vrijdagavond 18 oktober spelen de mannen van VSTS uit tegen VTC Woerden H2 (nr. 4) om 21:15 uur.
We zullen zien of hetzelfde goede spel gespeeld kan worden.

26 oktober om 16:30 uur is de volgende thuiswedstrijd tegen Protos H4. Graag tot dan!