Dames 1 wint bijzondere wedstrijd van VOLEVO

VSTS Dames 1 speelde afgelopen zaterdag een bijzondere thuiswedstrijd. Passer-loper Aline van den Heuvel speelde vandaag tegen haar eeneiige tweelingzus, spelend in VOLEVO Dames 1. De tweelingzusjes daagden elkaar lekker uit door vooral veel op elkaar te serveren.

De wedstrijd is gewonnen met 3-1 (setstanden: 25-21, 25-22, 25-21 en 12-25).
Ondanks de overwinning was dit geen sprankelende wedstrijd voor de dames van VSTS.
In de eerste 3 sets bouwde VSTS snel een grote voorsprong op, maar VOLEVO kwam door veel eigen fouten aan de kant van VSTS steeds weer terug in de wedstrijd.

Libero Karin van Rijn speelde een onwijs goede wedstrijd. Zij zat bij elke prik bal en gaf mooie passes zodat spelverdeelster Judith Terpstra makkelijks setjes kon geven. In set 2 maakte spelverdeelster Steffi van den Berg haar debuut en in set 3 mocht (jongste speelster) Olivia van Wijngaarden beginnen. Beide speelsters hebben erg goed gespeeld. Helaas konden de dames van VSTS de concentratie niet vast houden in set 4, waardoor zij helaas niet alle 5 de punten in Bodegraven konden houden.