Heren 1 zet goede spel door

Zaterdag 28 september vond de eerste thuiswedstrijd plaats voor de door Kraan & Roos Constructie gesponsorde mannen van VSTS.

Het goede spel van de eerste wedstrijd kon worden vastgehouden en meteen werd er in de eerste set goed druk gezet. Deze wedstrijd kwam er wel veel meer terug vanuit de kant van Taurus H4. Lang bleven de teams dicht bij elkaar maar de Bodegravers winsten de winst te pakken met 25-23.

De mannen uit Houten roken dat er kansen waren tegen de Bodegravers. Met goede aanvallen werden de VSTSā€™ers terug gedrukt in wat eenvoudiger spel en konden niet uitblinken. Knap werd er terug gekomen in deze set en winnend afgesloten met 25-23.

De 3e set was sneller afgelopen dan dat de veldwissel duurde, met vooral veel goede services van Erik de Rijter en de broers Mathijs en Dennis van der Lecq. Dit drietal leverde de gehele wedstrijd knappe service series af. De set ging dan ook eenvoudig gewonnen met 25-13.

De vierde set begon rommelig en het eigen spel was ver te zoeken. Langzaam kwam Taurus langszij en de Bodegravers kregen geen vat op de passing waardoor de aanvallers niet goed in stelling gebracht konden worden. De set ging dan ook nipt verloren met 25-27.

Zaterdag 5 oktober is de volgende wedstrijd in Utrecht tegen USV Protos H4, dat wordt vrijdags vroeg naar bed want deze wedstrijd start al om 11.00 uur.